2011. július 28., csütörtök

Ajsa karkötő - kékben, esőben

Mikor megláttam Éva mintáját, szerelem volt első látásra. Sikerült úgy összeválogatnom a színeket, hogy már elsőre tetszett (nálam ez még ritka...) és nagy lelkesedéssel neki is láttam: Gondoltam, nem bonyolult, egy-két fülecske és hurok aztán meg is lesz :) ehhez képest küzdöttem vele, de szépen haladtam, és gyönyörű volt. Aztán majdnem kifogott rajtam! Volt hogy a damil szakadt el (ilyen még nem fordult elő nálam), aztán törtek a gyöngyök, törött a tű, és kétszer vágtam szét a majdnem kész karkötőt, mert valami mindig volt vele... De a lényeg, hogy nem adtam fel, és sikerült!!! Nem mondom hogy tökéletes, de ez már megmarad, és már a kezemen gyönyörködöm benne.
KÖSZÖNÖM Éva a mintát, és a bíztatást!!! Nagy örömet szereztél nekem vele!

Az első képen látható az egyik szétvágott "áldozat" volt, de színek ezen jobban látszanak, a második kép pedig a mai "szép" időben készült, ez a végleges változat.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon KÖSZÖNÖM,hogy nem adtad fel,igazán szép darab,szép színekkel!Néha minden összejön,de annál kedvesebb a végeredmény!!Gratulálok!Köszönöm hogy megfűzted a mintát!

    VálaszTörlés