2013. március 4., hétfő

Fél év...

Nagyjából ennyi idő telt el azóta hogy a legutóbbi bejegyzés felkerült a blogomra... "bedaráltak" a hétköznapok, jöttek a hosszú sötét esték és a napi rutin szinte minden erőmet elvette. Ha mégis gyöngy került a kezembe, semmi sem úgy sikerült, ahogy terveztem, így félbemaradt az alig elkezdett karácsonyfadísz, angyalka és néhány medál is. Aztán már a blog-olvasás is egyre inkább elmaradt és bár sokszor nekikészültem, hogy előpakolom a gyöngyösdobozt, mégsem került rá sor...

Nemrég viszont úgy éreztem, talán mégsem gyógyultam ki a "gyöngyitisz" nevű kórságból, legfeljebb "tünetmentes" voltam egy ideig... :) Megjött az alkotó-kedvem és ezt kihasználva készítettem gyorsan egy  kék-fehér La Nerja bogyót kulcstartónak (biztos siker, bár kép nem lett róla...)
Ezután pedig itt volt az ideje elővenni ezeket a gyönyörű tűzpiros superduókat, és felhasználva Ewa Loretta mintáját, már nem volt megállás: gyorsan elkészült egy egész szett, ami meghozta a kedvemet!!! Ezer köszönet Évának a szuper mintáért! :)


3 megjegyzés: