2012. augusztus 12., vasárnap

Twinlill medál & fülbevaló

Annyi tervem volt már a meglévő mintákból és jólismert gyöngyökből, hogy ezidáig nem különösebben hoztak lázba a twin gyöngyök. Aztán egy kedves ismerős, aki szintén gyöngyözik, küldött nekem egy  kinyomtatott pédányt Ewa Twinlill mintájából. Ekkor még mindig nem jöttem lázba tőle de gondoltam, ha már egyszer kaptam, mégiscsak veszek egy zacsi twin gyöngyöt és kipróbálom. Úgyhogy "illemből" elkezdtem fűzni, és az első néhány lépés után abba sem bírtam volna hagyni!!! Annyira szépen alakult és annyira jó volt fűzni hogy hipp-hopp elkészült a medál. További tervem nem is volt vele, nem kell nekem olyan "nagy" füli, de ekkor már belémbújt a kisördög és mégis kipróbáltam. A füliből először csak egy fél párra futotta az időmből, de annyira jó lett és annyira jól állt, hogy egész délután fél pár fülbevalóval szaladgáltam a lakásban! :) Este aztán elkészült a párja is...
Szóval, aki még nem próbálta, próbálja ki, nem fog csalódni! :)


2 megjegyzés:

  1. Szóval mindenki így kezdi ,ezen én már csak mosolygok mert én már mindenhez használom kiegészítésnek a twint és a szuperduo gyöngyöket :)Nekem nagyon tetszik a végeredmény!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépséges !!!!
    Évát olvasva én is ezt tapasztalom de sajnos nekem nincs sok választékom és csak rendelni tudok mert itt nem lehet kapni !!!

    VálaszTörlés